Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 30 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren en retour te sturen. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 2 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour is ontvangen.

Retourlabel

Via ons RMA portal kunt u uw retour aanmelden en een retourlabel maken en uitprinten. U heeft het ordernummer nodig en het e-mailadres waarmee de bestelling is gedaan.

Garantie

Ieder product is na een aantal jaren aan verkleuring onderhevig. De beelden die wij verkopen zijn handgeschilderd met een UV bestendige verf, echter als ze aan direct zonlicht worden blootgesteld zullen ze op termijn verkleuren. Dit valt niet onder de garantie.

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorgdragen voor reparatie of vervanging.