Retourneren

“U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@kunstenlijsten.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 5 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

Als u ons laat weten dat u het product retour wilt sturen kunnen wij u een pakketlabel opsturen. Dit label kunt u uitprinten en op het pakket plakken. De retourkosten zijn € 6,95 (voor België is dit € 16,50) 

Garantie

Ieder product is na een aantal jaren aan verkleuring onderhevig. De beelden die wij verkopen zijn handgeschilderd met een UV bestendige verf, echter als ze aan direct zonlicht worden bloodgesteld zullen ze verkleuren. Dit valt niet onder de garantie.
Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurd waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constantering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

De waardering van www.kunstenkadootjes.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.6/10 gebaseerd op 817 reviews.